Secretariaat
Mevrouw A. Koenders
Zonneveld 116
5923 KW Blerick
Telefoon 077-3828117

secretariaat@rpv-venlo.nl Ku��.2

Informatie van Website's

Links naar andere websites

 

 

Naam

Doelstelling

 

(klik op de naam of het logo om naar de website te gaan)

 

 

Is er een algemene brochure over reuma? Waar kan ik terecht voor hulpmiddelen? Moet ik op m’n werk vertellen dat ik reuma heb? Bezoek de site van het Reumafonds voor informatie over vormen van reuma, over onderzoek, behandeling en omgaan met reuma.

 

 

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(geen website maar wel
een E-mail adres)

Alle vragen over reuma (bijvoorbeeld om meer te weten te komen over een bepaalde reumatische ziekte, over een behandeling, over wetten en regels of gewoon om uw verhaal te vertellen) zijn welkom bij de Reumalijn, de landelijke informatielijn van het Reumafonds en de Reumapatiëntenbond. Telefoonnummer 0900 20 30 300, maandag t/m vrijdag 10-16 uur, € 0,10 pm. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

/

Dit is een netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Onderwerpen zijn zeer actueel en gaan over b.v. wonen, geldzaken, PGB, vervoer, werk, onderwijs, rechten of ondersteuning. Als reumapatiëntenvereniging zijn we aangesloten bij deze organisatie.

 

 

 

 

http://www.jong-en-reuma.nl

Jong en Reuma gerelateerde onderwerpen, soorten jeugdreuma, studie, werk, liefde seks en kinderen en verschillende links zoals Youth-R-Well.com

 

 

 

 

Nederlandse Vereniging voor Reumatologie

De Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR) is een wetenschappelijke vereniging waarin niet alleen reumatologen en assistent-geneeskundigen in opleiding tot reumatoloog zich thuis voelen, maar ook artsen van andere specialismen, onderzoekers, paramedici en perimedici die zich betrokken voelen en weten bij de behandeling en zorg voor patiënten met reumatische ziekten. Naast personen kunnen organisaties die sympathiseren met de doelstellingen van de vereniging, zoals farmaceutische industrieën, worden toegelaten als corporate member. De NVR geeft geen voorlichting aan patiënten of publiek. Daarvoor kan contact opgenomen worden met de reumalijn .

 

 

 

 

www.reumaforum.nl

. Schroom niet, meld u aan en stel uw vraag! Wij willen allemaal elkaar helpen en hopen het beste voor iedereen! Iedere deelnemer aan dit forum heeft zelf ook reuma of zit nog in de onderzoeksfase, dus u hebt de informatie uit de eerste hand!

 

 

 

 

www.bechterewforum.nl

Deze site is opgezet voor en door patiënten met de Ziekte van Bechterew. Wij hopen dat we er voor elkaar kunnen zijn!!! Naast alle ontspannende onderwerpen die worden besproken in Kletspraat, zijn er ook verschillende forums over bechterew gerelateerde onderwerpen. Schroom niet, stel uw vraag! Wij willen elkaar allemaal helpen en hopen het beste voor iedereen! Iedere deelnemer aan dit forum is zelf ook bechterewpatiënt of zit nog in de onderzoeksfase.

 

 

 

 

www.gehandicaptenraadvenlo.nl

Op onze site vindt u nuttige informatie over zaken die betrekking hebben op de Gehandicaptenraad Venlo en wat de Gehandicaptenraad voor u kan doen.

 

 

 

 

www.toegankelijkvenlo.nl

Deze site geeft u snel een beeld van de bereikbaarheid,
toegankelijkheid en bruikbaarheid van gebouwen in de regio Venlo.

 

 

 

    

www.viecuri.nl

Op deze site vindt u alle informatie over het
ziekenhuis VieCuri medisch centrum voor Noord-Limburg

 

 

 

 

www.huisvoordezorg.nl

Het Huis voor de Zorg geeft zorgvragers in Limburg een krachtige stem en versterkt hun positie.

 

 

 

    

www.dereclamezuil.nl

Dé informatiesite voor de regio Venlo. Snelle en heldere informatie via internet van juiste en actuele informatie over verenigingen, instellingen en bedrijven uit de regio Venlo.

 

 

 

    

www.zorgwijzer.nl/faq/veranderingen-in-de-zorg

Info over veranderingen in de zorg.

 

 

 

    

www.toeslagen.nl

Huurtoeslag voor ouderen, aftrekposten, voor-
lopige toeslagen.

 

 

 

    

www.mee-nml.nl

Voor iedereen met een beperking die behoefte heeft aan informatie, advies, ondersteuning. Ook voor familie, hulpverleners en verzorgers.

 

 

 

    

www.grootstokkert.nl

Het aangepast vakantie hotel- en bungalowpark speciaal ingericht voor mensen met reuma.

 

 

 

 

 http://www.vilans.nl 

 Kennispleinen

Ons doel is de langdurende zorg blijvend verbeteren

Samen met zorgaanbieders houden we de zorg betaalbaar en van goede kwaliteit